Over

Hi!

Wij zijn Fynder Media

Wie is Fynder Media?
Perry van de Vrede
Boaz Schardijn
Luuk van Haasteren
Maaren Loeff
Experimenteren

Perry van de Vrede (oprichter Fynder Media): Tijdens mijn studie Communicatie op de Hogeschool Zeeland zijn we met een groepje gaan experimenteren met het maken van websites. CMS systemen waren er toen nog niet echt, we maakten websites met de hand.

Dat je niet zomaar bezoekers op je website krijgt door hem ‘online’ te zetten hadden we al snel door. De volgende stap was het experimenteren met allerlei platformen en technieken. Voornamelijk om je site beter te maken en meer bezoekers te trekken door hoger in de zoekmachines te komen of te adverteren.

Het leuke is dat we ruim 20 jaar later eigenlijk nog steeds hetzelfde doen: Je maakt content en je wilt dat mensen dat zien. Er zijn wel ontzettend veel nieuwe technieken en platformen bijgekomen.

In de praktijk

Wat we in de praktijk zien is dat bedrijven de basis marketing zaken vaak nog niet goed op orde hebben, terwijl daar juist veel te behalen is.

In 2018 ben ik vanuit de randstad terug verhuisd naar Zeeland. Ik runde een specialistisch marketingbureau in Amsterdam, maar mijn brede passie voor online marketing kon ik daar niet volledig in kwijt. Ondertussen werden we links en rechts door Zeeuwse bedrijven benaderd om mee te denken over hun online strategie én deze ook uit te voeren, zo is Fynder Media ontstaan.

We hebben ons gevestigd in de ondernemershub Dockwize (Vlissingen) omdat we daar direct verbinding hebben met andere ondernemers en innovatieve projecten. De industriële sfeer van het oude PZEM-gebouw past perfect bij ons bedrijf en maakt het plaatje compleet.