Wie zijn we eigenlijk?

Over ons

Gevestigd in Zeeland

Fynder Media

Wij helpen om aandacht voor je bedrijf te krijgen en dit om te zetten naar leads, sales en naamsbekendheid. Fynder is een ervaren online marketingbureau gevestigd in Zeeland. We houden ons op het gebied van online bezig met strategie, techniek, content en campagnes.

Wie zijn we?

perry-van-de-vrede-wie-zijn-we

Perry van de Vrede

maarten-loeff-wie-zijn-we

Maarten Loeff

boaz-schardijn-wie-zijn-we

Boaz Schardijn

luukvanhaasteren

Luuk van Haasteren

Hoe zijn we hier beland?

Door Perry van de Vrede (Oprichter Fynder Media)

Toen ik als klein jongetje met mijn vader (Piet) meeging naar zijn kantoor bij de Schelde in Vlissingen was ik elke keer onder de indruk van de industriële sfeer met al die machines en technische installaties. 

Ik denk dat daar het zaadje is geplant voor mijn eigen fascinatie met techniek, maar dan online. Online Marketing heeft alles te maken met het inzetten van de juiste technieken, gecombineerd met creativiteit en strategie.

Experimenteren

Tijdens mijn studie Communicatie op de Hogeschool Zeeland zijn we met een groepje gaan experimenteren met het maken van websites. CMS systemen waren er toen nog niet echt, we bouwden websites met de hand.

Dat je niet zomaar bezoekers op je website krijgt door hem ‘online’ te zetten hadden we al snel door. De volgende stap was het experimenteren met allerlei platformen en technieken. Voornamelijk om je site beter te maken en meer bezoekers te trekken door hoger in de zoekmachines te komen of te adverteren.

Het leuke is dat we ruim 20 jaar later eigenlijk nog steeds hetzelfde doen: Je maakt content en je wilt dat mensen dat zien. Er zijn wel ontzettend veel nieuwe technieken en platformen bijgekomen.

Wat we in de praktijk zien is dat bedrijven de basis marketing zaken vaak nog niet goed op orde hebben, terwijl daar juist veel te behalen is.

In 2018 zijn we vanuit de randstad terug verhuisd naar Zeeland. Ik runde een specialistisch marketingbureau in Amsterdam, maar mijn brede passie voor online-techniek kon ik daar niet volledig in kwijt. Ondertussen werden we links en rechts door Zeeuwse bedrijven benaderd om mee te denken over hun online strategie, zo is Fynder ontstaan.

We hebben ons gevestigd in Dockwize (Vlissingen) omdat we daar direct verbinding hebben met andere ondernemers en innovatieve projecten. De industriële sfeer van het oude PZEM-gebouw past perfect bij ons bedrijf en maakt het plaatje compleet.